Captăm și stocăm energia din surse regenerabile în timp real pentru a-ți oferi CONFORTUL

  Energie EOLIANĂ

  Energie SOLARĂ

  HIDROENERGIE

  Energie electrică pentru CASA TA

  Mobilitate și grijă pentru MEDIU

  Tranzacționarea și reglarea dezechilibrelor pe piața energiei

  O alternativă sustenabilă de energie

  Ce este Virtual Power Plant (centrala virtuală)?

  NMS VPP este soluția ideală și o alternativă sustenabilă în piața de energie electrică, folosind inteligența artificială și sisteme optimizate de agregare a energiilor din surse regenerabile cu scopul de a eficientiza și echilibra piața.

  Atât în calitate de producător de energie electrică din surse regenerabile, dar și de consumator final, poți beneficia de avantajele sistemului VPP și în același timp participa activ la susținerea sistemului tradițional de energie electrică într-un mod eco-friendly.

  VPP este un sistem integrat, de tip cloud, care funcționează de la distanță pentru a combina o serie de resurse de energie independente (microCHP-uri, motoare cu alternanță cu gaz natural, centrale eoliene pe scară mică (WPP), fotovoltaice (PV)), din locații disparate, într-o rețea care asigură o energie fiabilă 24 de ore pe zi.

  Despre NMS VIRTUAL POWER PLANT

  NMS VPP este partenerul de încredere pentru orice antreprenor sau companie în domeniul energiei și tehnologiei, oferind soluții complexe, integrate și sustenabile.

  Cu o experiență de peste 20 de ani, NMS VPP îmbină cu succes noile tehnologii și dezvoltă proiecte durabile, pentru o societate SMART, într-o continuă și rapidă schimbare.

  Suntem alături de tine în orice proiect, oferindu-ți consultanță în domeniul energiei și IT, cele mai viabile opțiuni pentru obiectivul pe care ți l-ai propus și sisteme automatizate, care să crească eficiența business-ului tău!

  Dacă ai un proiect îndrăzneț și ai nevoie de consultanță și sisteme IT optimizate sau vrei să fii parte integrantă a VPP, te invităm să ne cunoaștem!

  SERVICII

  Serviciile oferite de NMS VPP se bazează pe soluții integrate și sustenabile, pe automatizare de sisteme și creare de software, care să permită clienților o abordare dinamică și flexibilă a nevoilor lor. Ne-am dorit să îți aducem în prin plan un concept verde, eco friendly, care să îți permită ajustarea costurilor de energie și să îmbunătățească eficiența energetică.

  Consultanță în domeniul IT și al energiei


  Orice proiect este o nouă provocare și experiență pentru echipa NMS VPP. Răspundem prompt la nevoile tale cu soluții și sisteme IT scalabile și flexibile, oferindu-ți servicii de consiliere, asistență și audit încă din prima fază a proiectului până la finalizarea lui.

  Servicii IT și AI


  Inteligența artificială (AI) poate învăța tiparele din date pentru a automatiza sarcinile pentru o varietate de beneficii pentru afaceri. De la automobile care se conduc singure și până la sisteme care îmbunătățesc anumite activități umane.

  © 2020 Power NMS VPP