Virtual Power Plant (centrală virtuală)

  NMS Virtual Power Plant utilizează planificarea, programarea și licitarea resurselor energetice distribuite (DER) pentru a crea rețeaua care oferă această putere fiabilă.

  Un VPP acționează ca un intermediar între DER și piața de energie electrică și tranzacționează energie în numele proprietarilor DER care, singuri, nu pot participa la această piață.

  Virtual Power Plant (centrală energetică), folosind o tehnologie securizată de ultimă generație permite conectarea, coordonarea și controlul flexibil al instalațiilor de producție regenerabile și convenționale, sistemelor de stocare și consumatorilor dintr-un centru de control. Vizualizarea în timp real a acțiunilor generatoare și consumatoare, includerea predicțiilor de putere și a telecomenzii reprezintă baza monitorizării grupului energetic și a marketingului eficient al acesteia pe diverse piețe.

  Acest sistem are avantaje, cum ar fi capacitatea de a furniza electricitate la vârf de sarcină sau generarea de energie care urmărește încărcarea la scurt timp. Un astfel de VPP poate înlocui o centrală electrică convențională, oferind în același timp eficiență mai mare și mai multă flexibilitate. O mai mare flexibilitate permite sistemului să reacționeze mai bine la fluctuații, dar a căror complexitate necesită o optimizare complicată, control și comunicații sigure.

  În cazul în care apare un dezechilibru, operatorul de sistem de transport poate apela la o centrală virtuală (VPP) pentru a stimula sau scădea rapid producția, deseori în timp real.

  Beneficiile VPP

  • Gruparea surselor de energie verde descentralizate (eoliană, solară sau biomasă) și încărcări controlabile într-un portofoliu performant
  • Reprezentarea datelor de intrare în timp real, inclusiv verificările de plauzibilitate și corecțiile
  • Incorporarea prognozelor de energie pentru energia eoliană și solară
  • Previziuni meta optimizate din mai multe previziuni individuale ale energiei eoliene și solare
  • Interfață pentru diverse piețe energetice spre comercializarea directă a portofoliului
  • Controlabilitatea de la distanță a tuturor instalațiilor și consumatorilor
  • Software performant cu servicii de mentenanță 24/7

   

  Consultanță în domeniul IT și al energiei

  Orice proiect este o nouă provocare și experiență pentru echipa NMS VPP. Răspundem prompt la nevoile tale cu soluții și sisteme IT scalabile și flexibile, oferindu-ți servicii de consiliere, asistență și audit încă din prima fază a proiectului până la finalizarea lui, cu succes și rezultatele dorite. Livrăm performanță la costuri optime.

  Consiliem diferiți parteneri naționali și internaționali din economia energetică asupra numeroaselor provocări care rezultă din producția de energie descentralizată și variabilă. Expertiza noastră ne ajută să îți oferim consultanță strategică în domeniul energiei electrice la cel mai înalt nivel.

  Proiectele de eficientizare energetică vizează optimizarea costurilor de energie electrică, implicate în procesele de lucru derulate de clienții noștri. Monitorizăm consumul, facem predicții și proiectăm soluții viabile pentru optimizarea sitemelor și reducerea costurilor.

  Cu ce te putem ajuta?

  • Studii și consultări privind prognozele de energie pentru energia eoliană și solară
  • Studii și consultanță privind predicțiile orientate pe grilă (calculul sarcinii, determinarea gâtului de blocare)
  • Studii și consultanță la Uzina Virtuală pentru monitorizarea, controlul de la distanță și comercializarea generatoarelor de energie, încărcări flexibile și sisteme de stocare
  • Consultanță privind cadrul de reglementare în extinderea energiei eoliene și solare
  • Consultanță privind conexiunile IT pentru instalații de alimentare, sisteme de stocare și consumatori
  • Instruire software pentru centrale virtuale și consumatori

   

  Servicii IT și AI

  Inteligența artificială (AI) poate învăța tiparele din date pentru a automatiza sarcinile pentru o varietate de beneficii pentru afaceri. De la automobile care se conduc singure și până la sisteme care îmbunătățesc anumite activități umane. Folosind aceste tehnologii, computerele pot fi instruite pentru a îndeplini sarcini specifice prin procesarea unor cantități mari de date și recunoașterea tiparelor din date.

  Virtual Power Point integrează inteligența artificială și sistemele IT eficientizând producția și consumul de energie electrică. Cu portalul pentru clienți ușor de utilizat, datele din seria de predicție și măsurare pot fi vizualizate în diverse moduri, exportate și descărcate în timp real.

  Ultimele notificări ale evenimentelor meteo și prognozelor meteorologice ajung la clienții noștri direct prin integrarea serviciilor noastre de alertă.

  Cu ce te putem ajuta?

  • Softuri la comandă în funcție de necesitățile business-ului tău
  • Soluții de echilibrare sau reechilibrare a resurselor disponibile
  • Proiecte de îmbunătățire și eficientizare a infrastructurii IT
  © 2020 Power NMS VPP