Despre noi

  Captăm și stocăm energia verde în timp real pentru a-ți oferi mereu confortul

  NMS VPP este partenerul de încredere pentru orice antreprenor sau companie în domeniul energiei și tehnologiei, oferind soluții complexe, integrate și sustenabile.

  Cu o expriență de peste 20 de ani, NMS VPP îmbină cu succes noile tehnologii și dezvoltă proiecte durabile, pentru o societate SMART, într-o continuă și rapidă schimbare.

  Suntem alături de tine în orice proiect, oferindu-ți consultanță în domeniul energiei și IT, cele mai viabile opțiuni pentru obiectivul pe care ți l-ai propus și sisteme automatizate, optimizate, care să crească eficiența business-ului tău!

  Expertiza și know how-ul membrilor echipei noastre au oferit o soluție inovativă, sustenabilă, pentru piața energiei din România – Virtual Power Plant (centrală virtuală). Eficientizăm cu succes costurile și piața energiei electrice și utilizăm inteligent resursele verzi pentru a-ți oferi confortul și în același timp pentru a proteja mediul.

  Consiliem diferiți parteneri naționali și internaționali din economia energetică asupra numeroaselor provocări care rezultă din producția de energie descentralizată și variabilă. Expertiza noastră ne ajută să îți oferim consultanță strategică în domeniul energiei electrice la cel mai înalt nivel.

  Creăm software la comandă, integrând noile tehnologii și inteligența artificială pentru a răspunde cu promptitudine la nevoile tale de business. Soluțiile noastre respectă standardele de calitate și securitate informațională și sunt în același timp adaptabile la noi cerințe.

   

   

   

   

   

   


  © 2020 Power NMS VPP